Tegels Vinter A la carte  Startar 4/1

Fredag 18.00
 Lördag 13.00-16.00 samt från 18.00
Söndag från kl. 13.00

 

Förrätter

Lättrimmad Regnbågsfile
Kryddad med berbere, serveras med nutslaw, nashipäron & lättrökt yoghurt.
109 kr

Brynt carpaccio på hjort
Serveras med en hasselnötsmajonnäs, kantareller, jordärtskocka, syltade havtorn & riven manchego ost.
129 kr

Tatar på rökt rotselleri
Serveras med picklad majrova, anchochilimajonnäs, friterad lök & gemsallad.
119 kr

Ravioli med pumpa & bacon
Serveras med brynt smörskumm, friterad salvia, parmakrisp & riven pecorino.

119 kr


Varmrätter

Grillad Lamm ytterfile
Serveras med potatisfondant, chili/chokladsky, bellaverde & grillad padrones.
249 kr

 Grillad Hereford Entrecote ,300gr
Serveras med pommesfrites, rödvinssås, örtsmör, grillad majs & friterad lök
299 kr

Smörstekt Canette Ankbröst
Serveras med en tryffelrisotto, kantarell & timjan
279 kr

Helgrillad Gödkalv innerfile, potatisfondant, serveras med bearnaisesås,
tryffelsky samt grillade padrones & friterad lök
299 kr

Halstrad Gös
Serveras med skaldjurs beurre blanc, potatispuré, romanesco & bakad fänkål
289 kr

 


Desserter

Havtornsparfait
Serveras med vitchokladkräm & kanderade nötter
119 kr

Doughnuts
Serveras med vaniljglass, körsbärskräm & kanderade nötter
119 kr


 

3 RÄTTERS VINTER MENY MOT FÖRBOKNING


Toast skagen toppad med löjrom
&
Helgrillad Oxfile, potatisfondant, chili/chokladsky, bellaverde & grillad padrones.
&
Havtornsparfait
Serveras med vitchokladkräm & kanderade nötter


449. kr