Tegels Nya Grill a la carte.

Denna meny kommer att serveras
Lördagar kl. 13-16 samt lördagar från kl. 18

Förrätt

Creme ninon serveras med lättrökt lax, vit sparris och laxrom.
     för 109.00
§§
Tryffelsauterad lök serveras med grillad iberico Pata pluma och äggula 64°
samt rostad lök och tryffelmajonnäs.
 för 119.00

Tegels skaldjurstoast på en citrusdressad sallad
  för 109.00

Varmrätt

Smörstekt piggvarsfilé serveras med rostad jordärtskocka och pico de gallo samt
knaprig bacon, balsamico, jordärtskockspuré och svampar från Hellestad
för 289.00

Helstekt gödkalvsfilé serveras med dragonemulsion och svampar från Hellestad,
råhyvlad vit sparris samt rödvinssky och stekt potatispuré.
för 269.00

Grillad hängmörad ryggbiff serveras med salsa verde och friterad palsternacka samt
smörade betor,  krispig potatiskaka och sauce bordelaise
för 279.00

Halstrad rödingfilé serveras med vit sparris och buerre blanc med forellrom
samt fänkålscrudité och smörad amadine potatis
för 279.00

Steakburger
Långbakad tritip serveras med lagrad cheddar, mojo rojo och
karamelliserad lök samt sidfläsk och pommes.
för 179.00

Dessert
 

Friterade munkar serveras med vaniljkräm och inkokt rabarber
för 109.00

Chokladkräm serveras med lemoncurd och maräng samt
kanderade paranötter och citronglass
för 99.00

                                     

Tegels vegetariska

Förrätt

Tryffel brässerad lök och
pocherat ägg samt tryffelmajonnäs.
för 99.00

Varmrätt

Vegan

Helbakad blomkål sereras med  svamp
och mojo rojo samt tahinisås.
för 189.00

Tre rätters meny 435:-.

Serveras på lördagar
samt
mot förbokning på Fredagar och Söndagar

Förrätt
Tegels skaldjurstoast på en citrusdressad sallad

Varmrätt
Grillad hängmörad ryggbiff serveras med salsa verde
och friterad palsternacka samtsmörade betor,
krispig potatiskaka och sauce bordelaise

alternativt

Halstrad rödingfilé serveras med vit sparris
och buerre blanc med forellrom samt fänkålscrudité
och smörad amadine potatis     

Dessert
Chokladkräm serveras med lemoncurd och maräng
samtkanderade paranötter och citronglass