Vår nya meny

       Serveras Fredagen den 27 April från kl.18         
        samt Lördag mellan 13 - 15 och lördag från kl. 18          

 

Förrätter

Lättrökt dillbakad laxfile serveras med laxrom  samt
krispiga krutonger i en grönärts creme ( Ninon )
för 105.00

Tegels Skaldjursröra serveras på smörstekt hembakat bröd
samt citronslungad sallad och Svensk löjrom
för 125.00

Grillad Iberico gris serveras med tryffel brässerad lök och
pocherat ägg samt tryffelmajonnäs.
 för 125.00

Varmrätter

 Barbeque ribs från grillen, serveras med grillad majskolv,
coleslaw, pommes samt aioli
för 195.00

Grillade lammracks, serveras med potatiskaka,
          vitlöksdoftande ratatouile samt padrones och rödvinsky.                     för 245.00

Grillad entrecote  (300g)
pommes och  tryffelsky samt bearnaisesås
och bakade tomater.
                  för 295.00                  

Helgrillad Kalvfilé serveras på svamprisotto smaksatt
med cheddar samt padrones.  
för 275.00

Färsk Torskrygg serveras med havskräftsås,
rostade gulbetor samt potatisblanquette      
för  255.00

Desserter

Chokladka med pistageglass serveras med ingefärsflan
för 95.00

Creme brulle serveras med passionsfruktsalsa
och citrussorbet
för 95.00

Citron tartlette serveras med Italiensk maräng
och chokladglass
för 95.00
 

3-rätters meny
mot förbeställning även på Söndagar

för 425.00

Förrätt
Tegels skaldjursröra toppad med löjrom serveras på grillat bröd och krispig sallad. (109.00/149.00)
Varmrätt
Grillad svensk ryggbiff med kappa serveras med ört och ingefärssmör, rödvinssås samt potatiskaka och grillad majs.  (289.00)
eller
Halstrad torskrygg serveras med brynt smör/ jalapeno emulsion samt smörstekta kantareller och baconcrisp. (249.00)

Dessert
Tegels chokladkaka serveras med hjortroncoulis samt kanderade paranötter och röd grape sorbet.