Tegels Nya A la carte

serveras fredagar från kl. 18.00 & lördagar kl. 13-16 samt från kl. 18
söndagar mellan kl. 13-17

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla serveras med  rotselleripuré och syltad steklök
samt syrat balsamico fläsk, smörstekta äpple och chorizoskum.
För 129:-

Tartar på tonfisk serveras med citronaioli och friterat sjögräs samt gurka och sesamfrö.
För 119:--

Risotto med höstsvamp från Hällestad serveras med hyvlad parmesan och chimmichurry.
För 109:-

 

Varmrätter

Svensk Hjort serveras med potatiscrouqette smaksatt med sidfläsk och karamelliserad lök
och hjortronsky samt sauterade murklor och sticklök.
För 299.-

Herreford entrècôte på 300g. från Uruguay serveras med en potatisfondant och
smörstekta kantareller samt rödvinssås, rotselleri och dragonsmör.
För 299:-

Halstrad Rödingfilé serveras med en morotspuré smaksatt med ingefära och
hummerbique samt örtslungad potatis och ugnsrostad morot.
För 279:-

Rostad bovete serveras med en potatisfondant och morot/ingefärspuré
samt chimmichurry och smörstekta kantareller.
För 199:-

Desserter

Chokladkräm på vit choklad serveras med havtornsgelé samt brownie.
För 109:-

Glasscoupe på vaniljglass serveras med hemgjord chokladsås,
cockiecrumble och lättvispad grädde
För 89:-

På Lördagar

mellan kl. 13-16 serveras också 

Veckans grill för 199.00

Gödkalvsentrècôte Black and White med pommes stripes.

Dagens sallad för 169.00

se tavla på Tegel

På Söndagar

mellan kl. 13-17 serveras också 

DIN EGEN BUFFE PÅ BORDET
EN FROSSA FÖR 299:-

OBSERVERA !
MOT FÖRBOKNING

Tre sorters kött direkt på  
bordet i kopparpannor
Tri tip (rostbiff), kycklingfilé och fläskfilé

Till detta serveras en panna med
örtsaltade pommes stripes
med 2 passande såser
samt grönsaker och sallad.